menu
logo

Horecaleverancier van vleesproducten

Vanaf 1991 is Van Neerbos uit Beuningen (Gld) dé leverancier van vlees aan restaurants, hotels, cateringbedrijven en andere grootverbruikers in de horecabranche. Een klein team vaste medewerkers zorgt dagelijks voor het klaarmaken, portioneren en verpakken van bestellingen. Vervolgens worden de producten, variërend van wild en gevogelte tot rund-, lams- of varkensvlees, met gekoeld vervoer op de plaats van bestemming afgeleverd. Alles gebeurt in eigen beheer, van het klaarmaken van hammen tot het vervoeren van ingevroren producten. Snel en van constante kwaliteit.
 

Vlees dat de taal van de kok spreekt

‘Op zoek naar typische seizoensproducten, zoals wild of vers geplukt gevogelte? Of liever luxe vleeswaren of biologisch rundvlees? Uit een divers assortiment is het soms lastig kiezen, daarom kunt u bij ons altijd eerst zelf het vlees proeven. Vervolgens zoeken we samen een vleesproduct uit dat het beste bij u en uw klanten past. Op die manier weten we zeker dat het vlees de taal van de kok spreekt. En dan ontstaan de lekkerste gerechten!’

Neem gerust contact op als u vragen heeft of meer wilt weten over de (inter)nationale vleesproducten. Belt u ’s avonds? Spreek dan de voicemail in en uw bestelling wordt de volgende dag uitgeleverd.
 

Neerbos in het kort

  • Ambachtelijke slager met passie voor de horeca
  • Levering van maandag t/m zaterdag
  • Gekoeld transport
  • Naar wens worden producten vacuüm verpakt
  • Iedere week de beste Meat Deals
  • Advies en service op maat
  • Constante kwaliteitscontrole