Neerbos Masters of Meat

Horecaslagerij

Wij zijn Neerbos Masters of Meat. Een horecaslagerij dat sinds 1991 één van de meest vooraanstaande bedrijven is als het gaat om kwaliteit, service en ambacht. Dit doen we met een klein enthousiast team waarmee we de beste kwaliteit van over heel de wereld bij diverse restaurants, hotels, cateraars en andere grootverbruikers gekoeld leveren. Alles bij ons gebeurt in eigen beheer, van het klaarmaken van hammen tot het vervoeren van ingevroren producten. Snel en van constante kwaliteit en service.

Horecaslagerij

Vlees dat de taal van de kok spreekt

Als je op zoek bent naar de top van de top, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een divers en uitgebreid assortiment waarin we veel mogelijkheden te bieden hebben. Voldoet het nog steeds niet aan jouw wens? Geen probleem, samen zullen we kijken naar een oplossing waarmee we jouw restaurant naar een hoger niveau tillen. Op die manier weten we zeker dat het vlees de taal van de kok spreekt. En dan ontstaan pas écht de lekkerste gerechten op jouw menukaart.

Ons beter leren kennen

Wil je ons beter leren kennen en een nog betere indruk krijgen over wie we zijn en wat we doen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en proef zelf de kwaliteit die wij bij jouw restaurant zouden kunnen leveren.

Vleesproducten

Het assortiment aan vleesproducten waaruit je kunt kiezen, is afkomstig vanuit de hele wereld. Denk hierbij aan kwaliteitsvlees uit onder meer Noord- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland en Schotland. Maar natuurlijk ook gewoon uit Nederland.

Zoek je een speciaal vleesproduct?

Je mag ons altijd bellen om je wensen door te geven aan één van onze medewerkers. Jouw maatwerk wordt dan zo snel mogelijk gerealiseerd.

Ambassadeurs


Chef-kok PeterBegin jaren 90 kwam een jonge Ton van Neerbos bij grillroom van Os in Beneden Leeuwen vragen of hij een proefpakket af mocht geven. Dit was het begin van een 30-jarige samenwerking. Duizenden kilo's vlees van hem heb ik daar verwerkt. Na enkele jaren vertrok ik naar De Oude Betuwe in Tricht en Ton verhuisde natuurlijk mee. In 1997 namen we Restaurant de Weeghbrug in Wamel over. Daar is Masters of Meat al 23 jaar hofleverancier. Ton schrijft service met een hoofdletter, afspraak is afspraak en foutjes worden netjes opgelost. Desgewenst 6 dagen per week levering of gezellig ophalen in de moderne slagerij in Beuningen. Altijd gastvrij en geïnteresseerd. Scherpe acties en gunstige, zeer concurrerende prijzen maken Masters of Meat voor mij een ideale en betrouwbare partner.
Chef-kok PeterRestaurant de Weeghbrug (Wamel)
Neerbos Masters of Meat
Neerbos Masters of Meat
Neerbos Masters of Meat
Neerbos Masters of Meat
Neerbos Masters of Meat
Neerbos Masters of Meat

Contact

Neem gerust contact met ons op en kom gezellig een keer langs om wat in onze keuken te proeven. Alleen hierdoor, weet je welk vlees bij jouw restaurant past. Heb je hier geen tijd voor of behoefte aan, geen probleem. Dan komen we graag bij je langs met enkele topproducten.


Neerbos Masters of Meat

Goudwerf 13, 6641 TE Beuningen

T.  024 675 00 75
E.  info@mastersofmeat.nl

 
 
 
 
 
Neerbos Masters of MeatDe ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
DeRaza
Jack’s Creek
Angus Pure
Spring Creek