menu
logo

Vlees

Dankzij een groot aantal vleesleveranciers heeft u de keus uit exclusieve vleesrassen, wereldwijd. Voor ieder gerecht het juiste vlees, wild of gevogelte.
 

Internationaal rundvlees

We verwerken rundvlees afkomstig van Zuid-Amerika, Ierland, Nieuw-Zeeland, Australië en Noord-Amerika. Daarnaast bestaat het assortiment uit rundvlees uit onze eigen regio. Vraag gerust om een voorproefje en overtuig uzelf.
 

Lamsvlees

Met name Nieuw-Zeeland exporteert lamsvlees van goede kwaliteit. De uitgestrektheid van het land biedt schapen en lammeren een optimaal leefklimaat, waardoor het vlees het beste tot zijn recht komt. Wij leveren zowel vers als diepgevroren lamsvlees, zoals French racks, lamsfilet en lamschump. Ook Iers lamsvlees en Hollands zuiglam kan worden geleverd in diverse technische delen.
 

Kalfsvlees, mager en mals

Nederland is wereldwijd de grootste exporteur van kalfsvlees. En dat is niet voor niets. De kalfsvleesproducten die wij leveren, zowel blank vlees als rosé, zijn dan ook voornamelijk van Nederlandse komaf.
 

Heeft u onze zelfgemaakte hammen al geproefd?

Onze hammen zijn een specialiteit. Onder meer de achterham, beenham en tunnelham worden geproduceerd in onze locatie. Verder vindt u bij ons vers Hollands varkensvlees in de vorm van spek, karbonades en worsten. Voor de fijnproevers leveren we smaakvol varkensvlees uit Spanje: ‘Iberico Legado’. Dit vlees is afkomstig van varkens die eikels gevoerd krijgen en onder ideale omstandigheden opgroeien. Dat proeft u meteen!